CEL MAI SIMPLU TRATAMENT AL CANCERULUI

Terapia Gerson a fost initiata de catre medicul german Max Gerson in anul 1928 . Max Gerson suferea de migrene puternice inca din timpul studentiei. La un moment dat, i-a venit ideea ca poate tipul de alimentatie era cel care cauza acestei afectiuni. Astfel a decis sa incerce cateva diete, pentru a scapa de aceste migrene. Intai, a incercat o cura de fructe, apoi a tinut una de legume, in final a incercat o cura mixta de fructe si legume, in timpul careia a simtit o imbunatatire considerabila a starii de sanatate. Durerile de cap au devenit mai rare si durerile mai putin intense, dar nu incetasera cu desavarsire. Doctorul Gerson a continuat cercetarile si a ajuns la concluzia ca migrenele era provocate de o disfunctie metabolica a absortiei mineralelor, in special a clorului. Asa ca a reluat dieta pe baza de fructe si legume, de data aceasta a gatit totul fara sare. Acest mod de alimentare i-a adus, in cele din urma, succesul asteptat. Astfel, dupa doi ani de experimentari alimentare, doctorul Gerson a realizat ca migrenele se pot vindeca si tine sub control prin simpla respectare a unor norme de nutritie. Orice intoarcere la regimul obisnuit ducea invariabil la o reaparitie a migrenelor.

In cursul anilor care au urmat, aceeasi dieta a vindecat 99% dintre bolnavii de TBC, iar din 1928 chiar bolnavi de cancer.

Planul dietetic prescris de Gerson interzicea fumatul, alcoolul, cafeaua, ceaiul negru, sarea, zaharul, cacao, conservele de orice fel, branza, carnea de orice fel si recomanda consumul de fructe, legume, cereale, cartofi, seminte. Pe parcasul anilor, Gerson a schimbat de cateva ori planul dietetic, introducand, printre altele, sucurile de fructe si legume si clismele cu cafea, pentru detoxifierea ficatului.

Cu acest tip de tratament, doctorul Gerson a reusit performante uimitoare in ceea ce priveste vindecarea unor boli asa-zis incurabile. Munca ii e continuata si astazi de fiica sa, Charlotte Gerson, care, după o lupta neobosită cu sistemul de sanatate american, a reusit sa acrediteze doua clinici in strainatate, una in Mexic si alta in Ungaria (Gerson Health Center), cu rezultate spectaculoase privind vindecarea definitiva a bolilor terminale

Reclame

Posted on 03/12/2012, in detoxifiere si deparazitare. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: