yoga-in-sabina-italy

Yoga este o metoda atat pentru trup cat si pentru suflet. Respiratia in practica yoghina este esentiala. S-ar putea spune chiar ca este suficient sa aplicam respiratia corecta pentru a avea o sanatate mai buna.

Daca va puneti cateva intrebari: faceti fata cu usurinta momentelor tensionate din viata? Daca raspunsul dumneavoastra va fi un ferm da, atunci sunteti suficient de puternici prin credinta intr-o sursa superioara universala. Daca raspunsul este nu, momentele dificile din viata dumneavoastra se datoreaza cel mai probabil unor tensiuni interioare care va impiedica sa va detasati complet, pana la a ajunge prin meditatie la o stare permanenta de relaxare .

Existenta unei relaxari fizice nu reprezinta o anulare a problemelor sau o stare mentala fara sentimente si trairi. Echilibrul total vine in timp, o data cu exercitiile de meditatie constant prezente in viata dumneavoastra.
Yoga occidentala implica un exercitiu continuu de meditatie, o data ce oprim acest exercitiu, este ca si cand ne-am multumi doar cu ideea incercarii, nu si a practicarii.

Fizicul se stie ca reprezinta expresia psihicului, iar psihicul este manifestarea spiritului. Fiind o atat de stransa interdependenta intre acestea, putem spune ca ajungem sa traim intr-o armonie deplina doar atunci cand le aducem pe toate intr-o stare deplina de bine, ca urmare a actionarii unuia prin intermediul celuilalt.

Yoga ne sprijina in fiecare pas spre progresul vietii individuale, fiind o metoda extrem de apreciata in dobandirea linistii interioare, in detasarea si schimbarea unghiului din care privim actiunile de zi cu zi.

Yoga devine eficienta atunci cand este constanta, cand o practicam in mod regulat si cand o aprofundam pana la oglindirea ei cu desavarsire in stilul nostru de viata.

Yoga urmareste o trezire a constiintei superioare, cea a echilibrului.

Yoga, indiferent ca este fizica, psihica sau mistica, sau toate acestea la un loc, este metoda care reface echilibrul, restabileste armonia: cea fizica, psihica, sau spirituala.

Omul pentru a functiona cat mai bine pe toate planurile: fizic, mental, spiritual, are nevoie sa constientizeze ca este un tot, care o data ce  e privit in ansamblu, va functiona ca atare.

Orice obstacol, intr-o directie sau alta, anunta necesitatea unei schimbari de directie sau a ritmului cu care o fiinta se indreapta intr-o anumita directie. Orice piedica aparenta, este de fapt un semnal de alarma doar pentru a reconsidera toti termenii si toate aspectele drumului pe care ne aflam, este de fapt doar o oprire bine venita pentru a face alegerile cele mai potrivite pentru acel moment, si acea directie.

Reclame

Posted on 24/02/2013, in detoxifiere si deparazitare. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: