Detoxifierea organismului reprezinta eliminarea si neutralizarea toxinelor

images

Daca nu stiati organismul produce chiar el unele toxine (radicali liberi) si deseuri celulare. Aceste toxine provin din degradarea alimentelor de catre corp. Daca sunt in exces, toxinele actioneaza ca o otrava asupra tesuturilor si organelor si nu mai pot fi eliminate. De aceea, detoxifierea organismului prin cure periodice este obligatorie

Detoxifierea organismului este realizata prin intermediul mecanismele naturale ale corpul nostru si care functioneaza dupa un ciclu cotidian. Organismul nostru elimina zilnic toxine prin colon, rinichi, plamani, ficat, piele. Daca avem o dieta zilnica prea bogata in grasimi, carne, lactate grase, alimente rafinate, produse chimice; este bine sa stim ca toate acestea impiedica detoxifierea organismului.

Prin detoxifierea organismului intelegem procesul de eliminare, neutralizare si transformare a toxinelor din organism. O digestie dificila, prezenta disfunctiilor colonului, a problemelor hepatice, a tulburarilor renale, problemelor respiratorii si cutanate sunt semne ca detoxifierea organismului este deficitara.

Reclame

Posted on 26/03/2013, in detoxifiere si deparazitare. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: