Zeolitul una dintre minunele naturii

Una dintre minunile naturi, „zeolitul”, a fost creat pe parcursul a mii de ani pe pamant si a ramas in asteptare pentru ca stiinta sa descopere maretia sa si sa il livreze pentru a face ceea ce a fost creat – sa imbunatateasca viata oamenilor.  In timp ce  stiinta continua sa ne extinda cunostintele, noi invatam tot mai mult despre puterea acestei resurse naturale uimitoare si ca lideri in  domeniul Zeolitului suntem cei mai in masura sa spunem aceasta poveste lumii.

Zeoliti sunt minerale vulcanice, care sunt create de o reactie chimica care se produce atunci cand cenusa vulcanica vine in contact cu aodiul din apa de mare. Se creeaza un mineral cu o structura cusca si o sarcina negativa, unul din cele cateva create de natura. Aceasta sarcina negativa actioneaza ca un magnet atragand toxine si metale grele in cusca sa capturandu-le. Structura zeolit ​​nu se descompune in organism si ramane intact. Nu numai ca zeolitul ​​stimuleaza sistemul imunitar prin eliminarea toxinelor si a metalelor grele, dar si echilibreaza pH-ul  organismului, permitand sistemelor de dvs. Sa lucreza la o capacitate maxima. Desi toate dovezile stiintifice demonstreaza ca zeoliti nu sunt toxic, pentru a fi siguri l-am spus si noi unui control riguros al calitatii, efectuand si o multitudine de teste toxicologice pentru a ne asigura de calitatea lor. Acesta este ceva ce majoritatea celorlalte societati care produc de suplimente nu fac.

Zeolitul lichid poate echilibra nivelul pH-ului in corpul tau si elimina toxinele si metalele grele, care se acumuleaza in noi de la expunerea de zi cu zi. Toata lumea prezinta toxicitate, dar in graduri diferite. Unii oameni ar putea avea pancreatita acnee, altele. Rezultatele vor diferi in functie de modul in care toxicitatea unei persoane se manifesta. Cu toate acestea, in plus fata de elucidarea dvs. probleme personale de toxicitate, vei avea mai multa energie, un sentiment de bunastare si un impuls pentru sistemul imunitar. Corpul tau va recupera mai repede din exercitarea si au o vitalitate crescuta

Reclame

Posted on 22/04/2013, in detoxifiere si deparazitare. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: