mare_astrologia_in_viata_noastra_1368020143

In momentul de fata sunt deja scrise sute de carti despre reincarnare si sunt si suficiente filme pe aceasta tema, pentru a putea sa tragem concluzia, ca exista reincarnare si ca in mod „ oficial” se evita raspandirea acestei cunoasteri, fiind astfel mult mai usor de controlat lumea care devine tot mai adancita in materialitate.
Nodurile lunare isi fac aparitia in astrograme, avand o puternica legatura cu datoriile Karmice ale fiecarui individ ( acestea fac referire la greseli pe care le-am facut in vietile anterioare si in aceasta, greseli care ne afecteaza la nivel spiritual, fizic, mental). De asemenea nodurile lunare fac referire la ce misiune avem in aceasta viata si la cum putem ajunge la implinirea spirituala.
Aceste Noduri lunare sunt sub forma unor puncte, ele nefiind planete, se gasesc la intalnirea dintre orbita lunii cu planul miscarii Pamantului in jurul Soarelui. Fiecare planeta are un Nod Nord si un Nod Sud, aceste noduri sunt prezente in harta astrologica.
Nodul Sud reprezinta bagajul karmic, acumularile karmice, iar Nodul Nord face referire la ce are de implinit un om pentru ca evolutia sa spirituala sa fie la un nivel cat mai ridicat.
Nodul Nord ne sprijina in astrologie pentru a afla ce e cel mai potrivit sa facem pentru a ne gasi calea, linistea, fericirea si sanatatea.
Toti oamenii vin pe Pamant pentru a invata niste lectii de viata, dar chiar daca sunt 2 oameni care au de invatat aceeasi lectie, o vor experimenta diferit din cauza contextului diferit in care se situeaza in propria viata.
Prin aflarea acestor Noduri lunare, ne putem clarifica mai usor drumul pe care e cel mai bine, cel mai potrivit, s-o apucam in viata, si devenim mult mai constienti de ceea ce suntem, cum suntem si de ce ne implineste spiritual.
Exista deja materiale scrise pe aceasta tema, atat articole cat si carti, ramane la latitudinea fiecaruia dintre noi sa aprofundam propria cunoastere de sine, sa investim in noi, in propria dezvoltare persoanala.
Aceste informatii referitoare la nodurile lunare individuale uneori ofera detalii despre caracteristicile unei persoane care are un anumit tip de Nod Nord sau Sud, despre ce lectii karmice au de experimentat, despre greseli de evitat, dar si despre solutii posibile pentru a ne implini menirea.

Posted on 31/05/2013, in detoxifiere si deparazitare. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un comentariu