Terapia Gergson

Max GersonIn anul 1928 medicul german Max Gerson a pus bazele terapiei care ii poarta numele. El a fost primul medic din lume care a spus despre cancer ca ar fi cauzat de mai multi factori independenti. Dintre cei 49 de astfel de factori identificati pana in prezent (deficientele de nutritie, radiariile de diverse tipuri, ingerarea aditivilor alimentari, stresul cronic, consumul de tutun si de alcool etc.), in mod surprinzator, alimentele toxice fac cel mai mare rau.

Peste 70% dintre tumorile maligne reprezinta rezultatul, intr-un fel sau altul, a ceea ce mancam. Iata de ce Terapia Gerson se bazeaza pe o dieta ce include fructe si legume proaspete, cultivate organic, si 13 pahare de sucuri proaspete pe zi, la intervale fixe. Terapia Gerson reprezinta un tratament natural, ce ajuta organismul sa vindece afectiunile care il macina.

Terapia Gerson cauta sa regenereze organismul si sa stimuleze metabolismul prin aportul de suplimente si prin evitarea consumului de grasimi animale, a proteinelor in exces, a sodiului si a altor toxine. Cu ajutorul ei va puteti detoxifica organismul (eliminati reziduurile din corp), va regenerati ficatul, va reactivati sistemul imunitar si va restabiliti sistemul de aparare natural (enzime, minerale, hormoni). Dieta recomandata de Gergson, aceasta este foarte bogata in vitamine, minerale, diferite enzime si micronutrienti obtinuti din alimente proaspete. Bolnavii nu au voie sa consume decat foarte putina sare, proteinele trebuie sa fie tinute atent sub control, iar lichidele constituie o parte importanta a dietei. Cu acest tip de tratament, doctorul Gerson a ajuns la performante uimitoare in ceea ce priveste vindecarea unor boli asa-zis incurabile.

Reclame

Posted on 04/08/2013, in detoxifiere si deparazitare. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: