Remediile naturiste – eficiente in tratatea anemiilor

mare_Anemii_hemolitice_cu_defecte_dobandite_1371970026

Se cunosc mai multe tipuri anemii. Ca semne si simptome ale anemiei trebuie sa cunoasteti ca fiind: lesinul, oboseala, tulburarile de vedere, durerea de cap, durerile abdominale, tiuitul urechilor, pofta de mancare scazuta, palpitatiile, tahicardia, tensiune mica, paloarea, icterul etc.

Fitoterapia este o ramura a terapiei naturiste care folosește plantele si preparatele din plante ca mijloc de tratare a bolilor. Acest tip de terapie are o vechime de mii de ani si o eficienta dovedita. In cazul anemiei terapia consta in construirea moleculelor din globulele rosii, numite hemoglobine.

Ca si teratemente naturiste eficiente in tratarea  si indepartarea oboselei si asteniei cauzate de anemie se recomanda consumul  fructelor de Acai si Noni.

Fructele de Acai, originare din padurile amazoniene din Brazilia, sunt adevarate surse naturale de inlaturare a anemiei. Bogate in antioxidanti, fibre alimentare, vitaminele B1, B2, B3, C, E, dar si Omega 3, Omega 6 si Omega 9, calciu, potasiu si fibre alimentare, fructele Acai ajuta la functionarea optima a organismului. Noni, este un fruct originar din sud-estul Asiei. Compozitia acestui fruct este  incredibil de bogata in substante biologic active – vitamine si minerale, precum Vitamina C, Vitamina A si Fier, cu un efect puternic energizant si regenerant.

Fitocomplexul din capsulele Extracte Esentiale ajuta construirea globulelor rosii necesare organismului, pentru a transporta cantitatea de oxigen necesara catre organe, astfel incat previne aparitia anemiei si a altor afectiuni determinate de lipsa acestor vitamine si minerale. Eficacitatea plantelor medicinale precum Noni si Acai este data de calitatea si cantitatea componentilor bioactivi pe care acestea le contin.

Reclame

Posted on 06/08/2013, in detoxifiere si deparazitare. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: