Cura viitorului diponibila astazi

index

Cele mai multe tratamente homeopate sunt concepute pentru a trata simptomele in  loc de cauza bolii. Daca aveti cancer acestea sugereaza interventii chirurgicale, chimioterapie sau radioterapie. Daca aveti SIDA, se spune ca este incurabila, dar daca luati medicamente farmaceutice foarte scumpe poti sa iti prelungesti aspectaviva de viata.

Dr. Hulda Clark pe de alta parte, a cautat in primul rand cauza de boli. Decenii ei de cercetare au condus la descoperiri uimitoare a ceea ce cauzeaza cele mai multe boli astazi. De asemenea, ea a aflat ca vindecarea este simpla si accesibila.

Dupa ce am folosit protocolul Dr. Hulda Clark timp de sase ani pe noi insine, rude si prieteni, am fost ferm convinsi ca acest tip de vindecare a fost superioara multor tipuri de tratamente hemeopate conventionale.

Deci, de ce protocolul Hulda Clark nu a fost inca pusa in aplicare in cele mai multe spitale? Raspunsul este simplu, personalul medical nu a invatat despre ea in scoala medicala, iar industria farmaceutica incearca de multi ani sa discrediteze cercetarile efectuate de Hulda Clark. Motivul este evident, descoperirile sale au potentialul de a reduce drastic profitul lor

Sunt usor de a gasi experti autoproclamati care vin cu tot felul de motive pentru care rezultatele Hulda Clark nu functioneaza. Pentru a face cererile lor mai credibili fac aluzii la opinii negative ale altor oameni in loc sa se justifice cu fapte. Nimeni nu a efectuat nici un test care infirma concluziile Hulda Clark.  Pentru aceia dintre noi care au studiat si folosit cu meticulozitate protocolul ei, rezultatul este clar:  Functioneaza si are si multe avantaje.

Exista, probabil, alte tratamente  alternative mai bune disponibile pentru cancer si HIV / SIDA.  Dar, pana acum nu am intalnit ceva care sa se apropie de descoperirile Dr. Hulda Clark.  Acesta este in mod clar un predecesor si va fi greu de invins.

Avand in vedere ca oamenii carora le-a fost incredintata  sarcina de a furniza cea mai buna ingrijire a sanatatii nu au reusit, ne-am decis sa ne asiguram ca aceasta fel de ingrijire mult superioara si accesibila forma alternativa de ingrijire a sanatatii va fi disponibila pentru cat mai multi oameni posibil, din intreaga lume

Reclame

Posted on 19/11/2013, in detoxifiere si deparazitare. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: