Lupta cu cancerul la prostata

cancer_prostata
Vinul rosu ar putea fi factorul cheie pentru combaterea cancerului de prostata datorita unui compus pe care il contin strugurii, sunt de parere specialistii.
Resveratrolul, un compus ce se gaseste în struguri si în vinul rosu, are numeroase efecte benefice asupra sanatatii, inclusiv a sanatatii cardiovasculare.
Mai nou, oamenii de stiinta de la Universitatea din Missouri, SUA, au descoperit ca resveratrolul poate face ca celulele maligne sa fie mai sensibile la tratamentul cu radiatii.
In cadrul studiului, resveratrolul a crescut nivelul a doua proteine care se gasesc in celulele tumorale. Dupa tratamentul cu radiatii, specialistii au observant ca acestea au disparut in proportie de 97%.
,,Rezultatele studiului nostru au aratat ca resveratrolul are capacitatea de a face celulele maligne mult mai sensibile la chimioterapie sau la tratamentul cu radiatii. Resveratrolul este foarte atractiv ca si agent terapeutic, cu atat mai mult cu cat este si un compus natural, pe care il consumam de-a lungul vietii”, a precizat Michael Nicholl, profesor la Universitatea din Missouri.
Cercetatorii vor continua studiile pentru a afla mai multe despre efectele resveratrolului asupra celulelor tumorale. Studiul a fost publicat în Jurnalul Medical ,,Andrologia si Stiintele Cancerului”.
Reclame

Posted on 13/12/2013, in detoxifiere si deparazitare. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: