Pachet Premium 2 Imune

1341401000

IMUNE este o combinatie UNICA de substante vitale, care este obtinut din patru specii de microalge de inalta calitate: spirulina platensis, lithothamnium calcareum , chlorella vulgaris si haematococcus pluvialis.  TRATAMENTUL reprezintand o combinatie unica de substante vitale, care este procurat din patru specii de microalge de inalta calitate. IMUNE este un puternic antioxidant si protector de celule ce are si un continut foarte bogat de substante active.

Green Gold IMUNE actioneaza simultan in trei directii: ajuta corpul nostru sa se elibereze in mod eficient de impuritatile daunatoare si de toxine, reincarca organismul cu substantele nutritive de cea mai buna calitate si-l pregateste pentru solicitarile zilnice si formeaza un scut de protectie impotriva atacurilor agresive asupra celulelor.

Acum 3 miliarde de ani microalgele erau primele fiinte de pe pamant, care au supravietuit chiar si in cele mai aprige conditii meteo. Ele au facut fata diferitelor tipuri de temperatura intre erele glaciare si interglaciare din cauza substantei naturale astaxanthin, care dezvolta cel mai puternic scut de protectie din lume. Microalgele sunt plante care contin o cantitate record de substante vitale, ale caror efecte pozitive asupra organismului uman au fost deja studiate si dovedite in mii de studii. Publicatiile au in centrul atentiei teme din diferite planuri de cercetare ca presiunea sangelui, schimbul de materie, oscilatiile nivelului de zahar din sange. In centrul cercetarilor stau partile organismului uman, care in cazul unor atacuri influenteaza cel mai puternic calitatea vietii: ochii, capul , inima si articulatiile.

Microalga chlorella vulgaris este expertul impotriva radicalilor liberi si care curata celulele corpului, chiar si de cele mai toxice depuneri si metalele grele. Algele spirulina platensis si lithothamnium calcareum aprovizioneaza celulele corpului cu o cantitate record de peste 4000 de elemente vitale cu cea mai inalta biodisponibilitate. Ele sunt superalimentul care este absorbit in corp aproape integral.

Astaxanthinul reprezinta cel mai puternic antioxidant de pe pamant. Algele dezvolta o cantitate insemnata de astaxanthin, acesta fiind rezultatul unei reactii naturale a algelor impotriva efectelor daunatoare din mediul inconjurator.

Din cauza factorului de protectie oferit de astaxanthin, algele pot trai intr-un somn adanc fara hrana, sau apa mai mult de 40 de ani. Astfel pot face fata mai bine caldurilor, sau gerurilor extreme. Numai dupa ce clima se stabilizeaza si conditiile de mediu sunt potrivite algele devin din nou active si isi recapata culoarea verde specifica. WellStar Imune are rolul de a fortifia organismul cu ajutorul astaxanthinului generat de algele care-l alcatuiesc.

Datorita compozitiei sale complexe Green Gold IMUNE actioneaza simultan in trei directii:
– mai intai chlorella ajuta corpul nostru sa se elibereze in mod eficient de impuritatile daunatoare si de toxine.
– concomitent spirulina si litothamniul, datorita continutului ridicat (peste 4000 la numar) de elemente vitale, ne reincarca organismul cu substantele nutritive de cea mai buna calitate si-l pregateste pentru solicitarile zilnice.
– in tot acest timp protectia naturala a celulelor este asigurata de catre astaxanthin, care este cunoscut ca fiind cel mai puternic antioxidant din lume. Acesta va forma un scut de protectie impotriva atacurilor agresive asupra celulelor.

Ingrediente Geen Gold Imune: pulbere de alga Spirulina (58%), capsule de gelatina, pulbere de alga Chlorella (13%), pulbere de Lithothamnium (13%), microalge de Haematococcus Pulvialis (contine astaxanthin, agent de separare de dioxid de siliciu, antioxidant de lecitina de soia, ascorbylpalmitat, dl-alpha-tocoferol) (2%).

Mod de administrare Geen Gold Imune: Cate 2 capsule de 3 ori pe zi. A nu se consuma toate capsulele deodata ci cate una de-a lungul zilei. A nu se depasi doza zilnica recomandata.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: