TotalFlora15

Total Flora15

 

TotalFlora15 este un  probiotic, care spre deosebire de produsele similare, este capabil sa ucida candida. TotalFlora15 recolonizeaza tractul intestinal cu 15 miliarde de bacterii prietenoase, chiar daca suferiti de candidoza.

Se estimeaza ca in intestinul uman s-a gasi peste a fi o suta de trilioane de bacterii care traiesc in intestinul uman, incluzand 500 deTotalFlora15 specii diferite. Asta inseamna cam de ZECE ORI mai multe decat numarul total al celulelor din corp. Aceste bacterii impreuna cantaresc intre unu si doua kilograme si pot fi considerate primul organ de aparare impotriva bolilor. Majoritatea acestor bacterii sunt considerate „bune”, dar altele produc beneficii minime sau deloc. Echilibrul ideal intre ele este 85% bune si 15% altele. Daca aceste altele devin prea multe, nu o sa va simtiti prea bine si drojdiile candida precum si alte bacterii daunatoare vor creste excesiv si vor cauza toate tipurile de afectiuni. De aceea este atat de important sa pastram numarul bacteriilor bune cat mai mare.

TotalFlora15 aduce impreuna doua din cele mai larg acceptate grupe de probiotice – speciile lactobacili si bifidobacterii. Ele lucreaza impreuna pentru a obtine un echilibru intre bacteriile bune din tractul tau digestiv. Se adauga in aceasta combinatie si streptococcus termophilus, un sir de bacterii inalt versatile si care actioneaza rapid ca gunoieri ai radicalilor liberi. Acest lant aditional lucreaza impreuna cu 10 lanturi de lactobacili si 4 din familia bifidobacteriilor pentru a porni o explozie bacteriala care sa promoveze o functie intestinala sanatoasa, lucrand cu sistemul imunitar pentru a inhiba supra cresterea candida. Pentru mentinere folositi doua capsule pe zi.

Adminstrare:

Pentru a lupta  impotriva candida, dublati doza pana la 4 capsule zilnic.

Compozitie:

Lactobacillus acidophilus, Bidifobacterium infantis, Bidifobacteriumlongum Lactobacillus rhamnosus, Bidifobacterium bifidum, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus salivarius, Lactobacillus lactis, Lactobacillus paracasei, Bidifobacterium lactis, Lactobacillus casei, Lactobacillus bulgaricus lyoferm, sporogenes Lactobacillus, Lactobacillus brevis. Alte ingrediente: amidon de orez, acid ascorbic.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: