Tratamente pentru detoxifiere si deparazitare

Magazinul nostru, WWW.DETOXIFIERE – DEPARAZITARE.RO, iti pune la dispozitie o gama variata de produse si tratamente  pentru sanatatea ta!

Mai jos vei gasi cateva exemple de asemenea tratamente.

Pentru mai multe detalii si ultimele noutati te asteptam in MAGAZINUL NOSTRU

ZEOLIT PUDRA DETOXIFIANTA

ZEOLIT PUDRA DETOXIFIANTA

Prezentare: ZEOLIT PUDRA DETOXIFIANTA , flacon 350 grame.

PRET : 120 lei

 Comanda acum la:

VODAFONE 0730514767 | COSMOTE 0769470786 |  ORANGE 0748034404

Ce este Zeolitul pudra detoxifianta?

In lume sunt cunoscute cateva de tipuri de zeoliti, cu structuri si compozitii chimice diferite, folosite in terapie pana acum: zeolit pudra, microzeolit, zeolit capsule si nu in ultimul rand zeolit lichid.
Folosirea zeolitului in terapie este o traditie cu o vechime de cateva mii de ani, acest mineral fiind un remediu important in medicina Ayurveda (medicina traditionala indiana) si in medicina traditionala chineza, dar si in medicina populara ruseasca.

Indicatii terapeutice:
Zeolitul pudra detoxifianta este un bun adjuvant in: detoxifierea corpului, intoxicatii cu metale grele, intoxicatii cu pesticide, intoxicatii cu xenoestrogeni, iradiere, gastrita hiperacida, infectii intestinale, infectii virale si bacteriene. Datorita proprietatii de absorbtie ale toxinelor,  pudra de zeolit este recomandata  persoanelor care sufera de cancer.
Pudra detoxifianta de zeolit are un rol foarte important  in combaterea stresului oxidativ. Radicalii liberi, care sunt in cea mai mare masura responsabili pentru stresul oxidativ si cauza a peste 200 de maladii, se formeaza in cantitati mai mari   din   cauza   influentei   mediului   (poluarea   aerului,   metale   grele,   pesticide),   radiatiilor   ultraviolete, alimentatiei cu un continut ridicat de grasimi, tutunului si  alcoolului,  sau din  cauza  unei  activitati  fizice deficitare.

ZEOLIT PUDRA DETOXIFIANTA REDUCE STRESUL OXIDATIV

 Suplimentele care contin zeolit sunt recomandate in tratamentul bolnavilor care sufera de anumite maladii precum:

Afectiuni gastro-intestinale: Zeolitul pudra detoxifianta realizeaza normalizarea secretiei gastrice si previne contractiile spastice si durerea.

Afectiuni ale aparatului cardiovascular: Zeolitul pudra detoxifianta normalizeaza ritmul cardiac, tensiunea arteriala, normalizeaza nivelul colesterolului sangvin.

Afectiuni ale sistemului nervos central: Zeolitul pudra detoxifianta elimina tensiunea musculara si spasmele musculare, reduce riscurile atacurilor epileptice, are actiune pozitiva in cazul distrofiilor musculare aflate in stadiu incipient.

Afectiuni hepatice si renale: Zeolitul pudra detoxifianta favorizeaza functionarea in parametri normali a ficatului si rinichilor, reduce valorile la transaminaze, bilirubinei, ureei si creatininei prin imbunatatirea metabolismului si circulatiei.

Afectiuni tumorale: Zeolitul pudra detoxifianta in timpul si dupa tratamentul chimioterapic, reduce nevoia de analgezice si narcotice, creste nivelul de fier sangvin, favorizeaza refacerea celulelor rosii.

In cazul persoanelor sanatoase, Zeolitul pudra detoxifianta este recomandat in scopul imbunatatirii calitatii vietii: eliminarea toxinelor, indepartarea stresului oxidativ, scaderea gradului de imbatrinire a celulelor si tesuturilor, marirea randamentului fizic si psihic. In cazul sportivilor, reduce febra musculara.

Zeolitul pudra detoxifianta nu are efecte toxice sau reactii adverse. Zeolitul pudra detoxifianta este un antiviral , detoxifiant, antioxidant si imunomodulator foarte eficient. Zeolitul este micronizat si ACTIVAT prin prelucrare termomecanica pentru a i se imbunatati proprietatile fizice si chimice. Astfel Zeolitului ii creste suprafata activa si puterea de absorbtie si de transfer ionic.

Pentru mai multe detalii cu privire la acest produs sau pentru a comanda va asteptam pe WWW.DETOXIFIERE-DEPARAZITARE.RO

ZEOLIT PROTECT

ZEOLIT PROTECT

250 capsule

Zeolitul este un mineral, un aluminosilicat format cu milioane de ani in urma, din interactiunea dintre lava fierbinte emisa de catre vulcani si apa de mare. In lume sunt cunoscute zeci de tipuri de zeoliti, cu structuri si compozitii chimice diferite, dar in terapie s-a folosit pana acum unul singur, numit clinoptilolit. Numele de zeolit a fost dat de catre mineralogul suedez Axel Frederik Cronstedt si vine din greaca veche, unde ze inseamna “a fierbe”, iar lithos inseamna “piatra”. Deci zeolitul ar insemna in traducere etimologica “piatra care fierbe”, aluzie la formarea acestuia prin spectaculoasa interactiune dintre lava incinsa si apa marii. Folosirea zeolitului in terapie este o traditie cu o vechime de cateva mii de ani, acest mineral fiind un remediu important in medicina Ayurveda (medicina traditionala indiana) si in medicina traditionala chineza, dar si in medicina populara ruseasca.

In intreaga lume se cunosc zeci de tipuri de zeoliti, cu structuri si compozitii chimice diferite, dar in terapie se foloseste unul singur, numit clinoptilolit. Zeolitul este compus dintr-un grup unic de minerale cu sarcina negativa, organizat intr-o structura in forma de fagure, structura ce-i ofera acestuia capacitatea unica de a atrage metalele grele si materialele radioactive. Zeolitul este frecvent mentionat ca o „sita moleculara” prin care se elimina eficient diferitele toxine, virusi si alti contaminanti din organism.

Top 5 Beneficii folosirii zeolitului capsule:

1. Zeolitul capsule este 100% sigur si non-toxic la orice nivel: Toate urmele de metale grele sunt complet eliminate din corp în termen de 6 la 8 ore. Tratamentul cu Zeolit capsule este sigur pentru copii, adulti, bolnavi de cancer si animale de companie. Tratamentul cu Zeolit poate fi administrat cu cele mai multe medicamente (atata timp cat acestea nu sunt bazate pe metale grele, Carboplatin, Cisplatin), dar ca întotdeauna ar trebui sa va consultati cu medicul specialist inainte de a incepe aceasta cura pe baza de zeolit pudra, Zeolite lichid cu DHQ, sau Zeolit capsule.

2. Prin cura de detoxifiere, Zeolitul capsule elimina metalele grele si toxinele: zeolitul micronizat are structura moleculara perfecta pentru captarea si eliminarea metalelor grele din organism fara a scoate ionii sanatosi si mineralele. Multe persoane au raportat ca avand mai multa energie, claritate si vitalitate dupa cura de detoxifiere cu zeolit micronizat – respectiv îndepartarea metalelor grele.

3. Cura detoxifianta cu Zeolit capsule ajuta la echilibrarea nivelului pH-ului din organism ajungand la o alcalinitate sanatoasa: Ori de câte ori zeolitul micronizat este introdus in corp, aduce sistemul spre un pH usor alcalin (pH 7.35 – 7.45), care este pH-ul optim pentru organismul uman. Zeolitul capsule atrage si limiteaza apoi protonii in exces care produc aciditate si în acest fel poate ajuta multe afectiuni de la hiperaciditate la candidoza si artrita.

4. Detoxifierea cu Zeolit capsule contribuie la reducerea riscului aparitiei cancerului: Exista dovezi clare ca zeolitul micronizat nu numai ca elimina toxinele care pot cauza cancerul (75% sau mai mult din cazurile de cancer pot fi legate de toxine). Aceasta nu înseamna ca zeolitul este un tratament pentru cancer, ci este un supliment util, menit sa se integreze într-un program de tratament .

5. Tratamentul detoxifiant cu Zeolit capsule este foarte usor de administrat: Majoritatea produselor de detoxifiere sunt dificil de administrat si multe dintre acestea trebuie injectate în sânge sau administrate ca o clisma. Zeolitul lucreaza la nivel celular, nu are gust sau miros si poate fi luat pe stomacul gol, sub forma de capsule, praf sau in solutie.

Motive pentru care detoxifierea cu Zeolit Protect este necesara:

  • Dulciurile, painea si, in general, produsele de panificatie contin foarte multe E-uri (conservanti, amelioratori, indulcitori).
  • Multe dintre fructele si legumele pe care le mancam zilnic sunt stropite cu pesticide si ierbicide, substante care afecteaza mecanismele implicate in detoxifierea organismului.
  • Carnea pe care o mancam provine de la animale hranite cu hormoni de crestere si tratate cu antibiotice.
  • Majoritatea alimentelor din comert contin margarina, iar carnea de peste este contaminata cu mercur.
  • Gatim in vase din aluminiu, iar apa potabila contine si ea aluminiu, pesticide si alte chimicale si metale grele.
  • Medicamentele si vaccinurile contin numeroase substante toxice.
  • Folosim cosmetice, produse de ingrijire corporala, detergenti plini de substante toxice.
  • Respiram zilnic emisii industriale, gaze de esapament care contin mercur, antimoniu, arsen, cadmiu.
  • Plombele dentare din amalgam contin mercur care determina migrene, stari de agitatie.

Organismul produce chiar el unele toxine (radicali liberi), adevarate deseuri celulare, care provin din degradarea alimentelor de catre corp. Daca sunt in exces, toxinele actioneaza ca o otrava asupra tesuturilor si organelor si nu mai pot fi eliminate.

Pentru mai multe detalii cu privire la acest produs sau pentru a comanda va asteptam pe WWW.DETOXIFIERE-DEPARAZITARE.RO

Zeolit lichid imbogatit cu DHQ

Zeolit lichid imbogatit cu DHQ

Folositi Zeolit lichid imbogatit cu DHQ pentru a omorî celulele canceroase fara a dauna organismului.

Atunci cand faceti chimioterapiei sau radiatiilor ca sa elminati celulele canceroase, sunt afectate si celule sanatoase din corp. De fapt aceste terapii pot omori un individ mai repede decat cancerul in sine.

Zeolite lichid imbogatit cu DHQ este un aluminosilicat aflat in suspensie, unic prin proprietatile sale, imbogatit cu dihidroquercetin – foarte eficient in distrugerea celulelor canceroase. Zeolite lichid imbogatit cu DHQ ajuta organismul la detoxifiere si imbunatateste alcalinitatea organismului si o data intrat în interiorul celulei canceroase, distruge nucleul. Exista o rata a curabilitatii de 78% pentru cei în stadiile 4 ale bolii canceroase, si o rata de 89% de supravietuire.

Cum functioneaza zeolitul lichid imbogatit cu DHQ?

Zeolitul este un mineral vulcanic încarcat negativ ce atrage toxinele încarcate pozitiv (toate toxinele sunt încarcate pozitiv) si le mentine în structura sa în forma de cusca. Încarcatura ionica se transforma într-una pozitiva cand este încarcat cu toxinele ce le absoarbe. Celulele sanatoase au o încarcatura neutra, pe cand celulele canceroase au o încarcatura electrica negativa. Deci moleculele de zeolit ce devin pozitive, atrag celulele bolnave. Odata intrat în celula canceroasa, zeolitul o distruge. Partea tri-metalica a zeolitului distruge nucleul celulei si citoplasma ei. Unele celule sunt distruse în momentul în care citoplasma explodeaza, altele în momentul în care peretele si membrane cedeaza datorita distrugerii nucleului. Datorita încarcaturii ionice, zeolitul lichid atrage doar celulele bolnave, nu afecteaza în niciun fel pe cele sanatoase.

Beneficii ale Zeolitului lichid imbogatit cu DHQ:

Zeolitul lichid imbogatit cu DHQ elimina amoniacul din organism. Amoniacul este o toxina care nu are ce cauta într-un organism sanatos. O persoana sanatoasa poate elimina cu greu urmele de amoniac din sange dar chiar si acelea compromit sistemul imunitar. Un ficat sanatos transforma amoniacul in urina. In urma unui tratament cu zeolit amoniacul va fi eliminat din organism, ceea ce reduce presiunea asupra ficatului sau rinichilor. Amoniacul ce ramane neprocesat din cauza unui ficat suprasolicitat, poate intra în circuitul sangelui, ajungand astfel la sistemul nervos central. Suplimentul recomandat de Echipa Detoxifiere-Deparazitare.ro este Zeolit lichid imbogatit cu DHQ la 30 de mL.

Zeolitul lichid imbogatit cu DHQ este unul dintre cele mai bune produse detoxifiante datorita:

1. frecventelor energetice care maresc abilitatea de chelatare

2. frecvente vibrationale ce trimit semnale celulelor canceroase si le influenteaza sa accepte zeolitul în interior acestora.

3. frecvente specifice care distrug celulele canceroase.

 Zeolitul lichid este de 10 ori mai eficient cu DHQ.

Pretul unui flacon de 30 ml de Zeolit lichid imbogatit cu DHQ este de 200 lei.

PRODUSUL ZEOLIT NU A FOST TESTAT IN SUA de FDA (FOOD and DRUG ADMINISTRATION)

  ORANGE  0748034404 | COSMOTE 0748034404 | VODAFONE 0730514767

Pentru mai multe detalii cu privire la acest produs sau pentru a comanda va asteptam pe WWW.DETOXIFIERE-DEPARAZITARE.RO

FULVITEA

FULVITEA

Fulvitea a fost creat pentru a admistra 4 nivele de antioxidanti prin intermediul a 40 de vitamine, extracte si nutrienti care au fost selectate cu grija, pentru a va ajuta in regenerarea tesuturilor organismului, precum si la nivel celular.

Una dintre caracteristicile comune ale unui organism aflat in primejdie este lipsa de energie necesara procesului de recuperare. Fulvitea furnizeaza un plus de energie organismul dumneavoastra, fara a va suprasolicita – facand din produsul nostru alegerea perfecta in cazurile recuperatorii. Este un supliment de proteine all-esential, suta la suta natural, care este complet absorbit atunci cand este adaugat in bautura dumneavoastra preferata.

Avand in compozitia sa un amestec de 40 de vitamine, plante medicinale ecologice si antioxidanti, Fulvitea ofera niveluri terapeutice de:

Proteine si peptide predigerate – pentru repararea tesuturilor
Nutraflora – mareste procesul de recuperare
D-riboza –  mareste cantitatea de energie existenta
Colostrul – fortifiant imunitar
Acid fulvici pulbere – imbunatateste absorbtia nutrientilor

Fulvitea este unul dintre putinele produse disponibile, special conceput pentru a va sprijini sistemul imunitar in vindecarea unei game largi de afectiuni: de la cele hepatice pana la repararea tendoanelor. Acest nutrient stimulator de energie a fost conceput astel incat sa aiba o absorbtie rapida si sa beneficieze de o livrare imediata la nivel celular.

Fulvitea este un amestec sub forma de pulbere care contine colagen marin hidrolizat din peste alb pescuit din Oceanul Atlantic (cu niveluri nedetectabile de mercur), care asigura materialul necesar pentru cresterea, repararea si intretinerea pielii, ligamentelor, oasele, unghiile si a parului.
Fulvitea contine si un numar important de nutrienti care ajuta ficatul si colonul in rolul lor de detoxifiere, reparare si vindecare a organismului ajutand la restabilirea unei flore intestinale sanatoase.

Pentru mai multe detalii cu privire la acest produs sau pentru a comanda va asteptam pe WWW.DETOXIFIERE-DEPARAZITARE.RO

PAU d ARCO

PAU d ARCO

500 mg/90capsule 

Anticancerigen, AntiFungal, AntiViral, AntiBacterian

Artrita, Bronsita Cronica, Fungus, Infectii Vaginale, Candidoza, Cervicita

         Cercetatorii au descoperit ca partea dinspre interior (trunchi) a scoartei copacului Amazonian Pau d’Arco (Tabebuia Impetiginosa sau avellanedae) uneori denumit si Lapacho, contine Naftachinone, care sunt foarte puternice in lupta contra infectiilor. Se pare ca Naftachinonlele omoara bacteriile si virusii.

Testele de laborator au demonstrat ca Pau d”Arco are proprietati anti-fungale la paritate sau chiar mai puternice decit medicamentele de sinteza (ketoconazole). Pau d’arco este foarte eficient in tratarea infectiilor vaginale (cauzate de Candida) precum si infectiile fungale la laba piciorului.

Pau d’Arco s-a dovedit efficient si in multe cazuri de cancer si alte afectiuni cum ar fi bronsita cronica, sindromul de oboseala cronica. Dr. Daniel B. Mowry care a studiat Pau dArco afirma ca Pau dArco a produs vindecari de cancer fara efecte secundare.

Conform raportului Centrului Medical de la Universitatea din Maryland (SUA), exista acum o baza stiintifica confirmand folosirea traditionala a Pau d Arco pentru: dureri, artrita, inflamatii ale prostatei (Prostatita), disenterie, diferite forme de cancer precum si in tratarea unor afectiuni mai rare cum ar fi: herpes, virus simplex, boli parazitice cum ar fi schistosomiasis, bruceloza, inflamatia cervix-ului (cervicita) si de asemenea in tratarea vaginitei.

Mai pe scurt, iata ce poate face Pau d’Arco:

Omoara virusii

Omoara bacteriile

 Omoara fungusii

 Omoara parazitii

 Omoara celulele de leucemie

 Reduce inflamatia

 Lupta contra radicalilor liberi

 Reduce tumorile

 Subtiaza sangele

 Mareste imunitatea

 Reduce durerile reumatismale

 Stopeaza secretiile

 Are usor efect laxativ

Pentru mai multe detalii cu privire la acest produs sau pentru a comanda va asteptam pe WWW.DETOXIFIERE-DEPARAZITARE.RO

MMS

MMS

Protocolul de administrare MMS

Ca in orice tratament de detoxifiere, este intotdeauna intelept sa se administreze dozajul treptat – si cu MMS aceasta regula nu difera (organismul va avea timp suficient pentru a se acomoda cu tratamentul)

Jim Humble declara: Cei mai multi agenti patogeni din interiorul corpului pot fi eliminati intr-o perioada de aproximativ trei saptamani, sau 21 de zile folosind MMS.

 In pachetul comandat veti avea 2 flacoane si 1 pliculet cu un praf alb.Flaconul plin contine MMS, in cel gol trebuie amestecat 10 lingutrite din praful alb cu 10 lingurite de apa plata.

Praful alb reprezinta acidul citric concentrat din care dvs trebuie sa obtineti o solutie de 10%. Urmand pasii de mai sus. Dupa ce ati obtinut solutia de 10% de acid citric puteti incepe cura astfel:

Cura se incepe cu cate o doza de 3 ori pe zi. Doza inseamna 1 picatura de MMS amestecat cu 5 picaturi soluite acid citricde 10% si lasat timp de 3 minute,intr-un pahar, dupa care se bea cu cat mai putine inghitituri posibil.

   Dozajul trebuie marit treptat de la o zi la alta, astfel in a doua zi se vor amesteca 2 picaturi MMS cu 10 picaturi acid citric, a treia zi 3 picaturi MMS cu 15 picaturi acid citric s.a.m.d.pana la 15 picaturi MMS cu 75 picaturi acid citric.  Toate aceste doze trebuie administrate de cate 3 ori pe zi.  In momentul in care pacientul a ajuns la doza de 15 picaturi, aceasta se mentine timp de 7-10 zile, dupa care se va continua cu o cura de intretinere de 6 picaturi MMS cu 30 acid citric de doua ori pe saptamana.

   In cazul in care pe aceasta perioada de crestere a dozajului, pacientul se simte foarte rau, se va mentine doza din ziua respectiva timp de cateva zile, dar apoi se va continua cu cresterea treptata a acesteia!

Doriti sa scape corpul dumneavoastra de boli si sa va recapatati sanatatea?

Multi oameni care au probleme persistente de sanatate administreaza medicamente cu efecte secundare periculoase, cum ar fi greata, varsaturi, diaree, constipatie, edem, scaderea apetitului alimentar, eruptii cutanate, ameteli, dureri de cap si somnolenta.

 Efectele adverse mentionate mai sus sunt, de obicei anticipate atunci cand se ia oricare din medicamentele ce sunt oferite astazi pe piata, variind de la analgezice de baza la cele mai puternice droguri de statina si medicatiile pentru tensiune.

 MMS sau dioxidul de clor este unprodus antimicrobian, antimicotic, anticancerigen cu rol in detoxifiere, eliminare toxine, combatere cancer,malarie, sida, si alte boli grave.

MMS sau dioxidul de clor este unprodus antimicrobian, antimicotic, anticancerigen cu rol in detoxifiere, eliminare toxine, combatere cancer,malarie, sida, si alte boli grave.

Pentru mai multe detalii cu privire la acest produs sau pentru a comanda va asteptam pe WWW.DETOXIFIERE-DEPARAZITARE.RO

CATAVIT

CATAVIT

Catavit-uleste un citolitic cu actiune demonstrata asupra celulei canceroase. Administrarea conform indicatiilor determina absobtia tumorii, toxicitatea asupra celulelor sanatoase din organismul uman fiind mult mai mica decat in cazul citostaticelor clasice.

In tratamentul cu CATAVIT, tumorile de dimensiuni relativ mici pot fi resorbite de organism, disparand si iritatia din jurul tumorii, lucru care face ca la tumorile de dimensiuni mari sa poata fi ablate chirurgical, evitandu-se astfel metastaze ulterioare. Deasemenea trebuie sa stie ca ameliorarile se produc in maxim 3 luni de la inceperea tratamentului.

Personele care utizeaza produsul Catavit trebuie sa previna si sa trateze cat mai rapid  constipatia, pentru a permite eliminarea toxinelor din organism si evitarea in totalitate a expunerii directe la soare.

Nu prezinta incompatibilitati cu alte medicamentatii antitumorale. In tratamentul combinat cu citostatice, s-a observat ca pacientul suporta citostaticele mult mai bine, constatandu-se deseori disparitia vomismentelor si a procesului de cadere a parului.

Actiune terapeutica

Substantele active care se gasesc in Catavit formeaza impreuna un inhibitor al unor receptori tirozin kinazici, ducand astfel la blocharea anumitor enzime specifice celulei canceroase.

Aceste enzime se gasesc la nivelul unor receptori situati la nivelul suprafatei celulelor canceroase, inclusiv la nivelul receptorilor implicati in stimularea proliferarii necontrolate a celulelor.

Prin blocarea acestor receptori, Catavit-ul controleaza diviziunea celulara si provoaca apoptoza celulei canceroase. Efectul este mai puternic la celulele cancerigene nou formate fata de cele care au avut deja o diviziune celulara.

Leucemii

Carcinoame

Adenoame si adenocarcinoame

Tumori ale tesutului moale si sarcoame

Neoplasme epiteliale

Neoplasme cu celule scuamoase

Neoplasme ductale si lobulare

Neoplasme cu celule acinare

Neoplasme epiteliate complexe

Neoplasme epiteliale timice

Neoplasme fibromatoase

Neoplasme osoase si condromatoase

Neoplasme bazocelulare

Neoplasme chistice, mucinoase si seroase

Neoplasme mucoepidermoide

Neoplasme fibroepiteliale

Neoplasme cu celule germinale

Neoplasme trofoblastice

Mezonefroame

Tumori ale vaselor limfatice

Neuroepiteliomatoase

Meningioame

Limfoame Hodgkin si non-Hodgkin

Limfoame cu celule T mature si NK

Tumori cu mastocite

Administrare: CATAVIT-ul se administreaza pe cale orala, cate 10 picaturi de 3 ori pe zi, inaintea meselor principale diluat in 50 ml de apa potabila.

Pentru mai multe detalii cu privire la acest produs sau pentru a comanda va asteptam pe WWW.DETOXIFIERE-DEPARAZITARE.RO

Dispozitiv pentru scaderea tensiunii arteriale

Dispozitiv pentru scaderea tensiunii arteriale

Aparatul pentru echilibrarea tensiunii arteriale trateaza bolile printr-o metoda naturala speciala, fiindu-i acordate 8 premii la expozitii internationale de inventica din SUA, Franta, Elvetia si Singapore.

Aparatul pentru reducerea tensiunii arteriale este alcatuit din dinti de metal destinati tratamentului, din circuite electrice VIC, un maner metalic si o carcasa.

Aparatul asigura efecte ideale pentru ca este prevazut cu 3 grupe de 21 de dinti, avand un unghi Interpol. Dupa ce aparatul este conectat la corpul uman, el aduce curenti biologici slabi, ca o antena satelit care primeste semnale atenuate de la satelitul existent in spatiu. Fiind transportat prin intermediul dintilor, circuitul VIC este promovat, iar curentii slabi sunt stocati si transformati, fiind apoi emisi de varful dintilor, pentru a stimula circuitul biologic inchis din corpul uman, care regleaza apoi potentialul patologic al celulei, ducand in final la rezultatul aşteptat, respectiv scaderea tensiunii (cu alte cuvinte, activeaza potentialul uman).

Dispozitivul pentru scaderea tensiunii arteriale este un produs necesar pentru sanatate si pentru imbunatatirea starii de fericire: aparatul poate stimula circulatia sangelui in creier, studentii care il folosesc beneficiaza de reducerea electronilor pozitivi din creier, este calmant, reintareste anamneza si imunitatea. La persoanele tinere si de varsta mijlocie, utilizarea instrumentului poate preveni hipertensiunea si bolile vaselor de sange din creier si inima, elimina durerile de cap si tensiunea provocata de telefoanele mobile. De asemenea, protejeaza sanatatea si frumusetea.

Pentru mai multe detalii cu privire la acest produs sau pentru a comanda va asteptam pe WWW.DETOXIFIERE-DEPARAZITARE.RO

Sterilizator bactericid pe baza de ozon

OZONATOR Portabil AER / APA

Contine 3 aparate intr-unul singur

1) Ozonator pentru Legume Fructe

2) Sterilizator antibactericid cu ozon

3) Generator ozon – Filtru purificator aer si apa

Dispozitiv de Purificare a Legumelor si Fructelor

Cele opt functii ale ozonului:

OMOARA COMPLET BACTERIILE,
STERILIZARE DEOSEBIT DE PUTERNICA,
MENTINE COMPLET PROSPETIMEA,
ELIMINA MIROSURILE DE MUCEGAI SI ALTE MIROSURI NEPLACUTE,
PURIFICA INSTANTANEU,
EFECT PUTERNIC DE ELIMINARE A CLORULUI,
EFECT PUTERNIC DE INALBIRE,
CONTRIBUIE LA MENTINEREA SANATATII.

Ozonator apa/aer se utilizeaza pentru:

1) Purificarea/sterilizarea apei potabile (producerea apei pure de but prin sistemul barbotarii);

Ozonul este cu 50% mai puternic decat clorul ca si dezinfectant. Multe municipalitati folosesc ozonul in procesul de tratare a apei datorita lipsei de nocivitate. Ozonul ajuta la extirparea parazitilor ca Giardia lambia, ozonul ataca la nivel chimic contaminarile din apa (fier, arsenic, sulfati de hidrogen, azot si complexe organice). Chiar daca apa se mentine sterilizata pentru o perioada mai mare de timp, ozonul se mentine in apa doar 15 minute dupa care se transforma in oxigen.
2) Eliminarea reziduurilor de hormoni si antibiotice din carnea de pasare si porc, eliminarea urmelor de pesticide si ingrasaminte chimice din legume si fructe;

Ozonul poate distruge bacteriile, descompune hormonii din carne, pui, fructe de mare sau alte mancaruri. Studii facut ein California au demonstrat ca ozonul dizolvat in apa filtrata poate reduce microorganismele dezvoltate in mancare (ca salmonella) cu pana la 99%.

3) Eliminarea mirosurilor neplacute, fumului de tigara, distrugerea mucegaiului din bucatarii, distrugerea virusilor si bacteriilor din aerul din camere, restaurante, baruri, subsoluri etc.;

4) Eliminarea mirosurilor neplacute ale frigiderelor si aparatelor de aer conditionat;

5) Gatirea orezului;

6) Tratarea afectiunilor stomatologice;

7) Prevenirea si tratarea bolilor de piele ale picioarelor;

8) Mentinerea sanatatii intregii familii;

9) Eliminarea bacteriilor, mirosurilor neplacute din acvarii, asigurarea sanatatii pestilor din acvarii.

10) Distrugerea virusilor si bacteriilor din aer;

11) Albirea si sterilizarea lenjeriei;

12) Eliminarea mirosurilor de animale, dezinfectarea podelelor, etc.;

13) Eliminarea matretii;

14) Eliminarea bacteriilor, mirosurilor neplacute din acvarii, asigurarea sanatatii pestilor din acvarii.

15) Tratarea acneei, infrumusetarea si albirea tenului;

Pentru mai multe detalii cu privire la acest produs sau pentru a comanda va asteptam pe WWW.DETOXIFIERE-DEPARAZITARE.RO

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: